About

image

Syftet med denna blogg är att föra en slags jaktdagbok. Här i skriver jag om tankar, idéer och upplevelser…

Vem är den där Per Fredriksson? Jo, jag är i skrivande stund 34 vårar och små barnsförälder. Bor strax utanför Vingåker som ligger beläget i Sörmland. Där bor jag tillsammans med min underbara sambo Ida, förhoppningsvis blivande fru, och våra barn Alvida och Nils. Mina arbetsdagar spenderar jag på Ericsson i Katrineholm. Där jobbar jag med felsökning/support på deras produkter som inte passerat funktionstest. Lite teknikmupp jobb….

Jag tog Jägarexamen samma år som min dotter föddes, 2006. Så.det har varit begränsat med jakt under denna tid med tanke på småbarns tiden. Nu kommer det förhoppningsvis släppa lite när barnen blir större. Börjar få med dottern lite och jag hoppas att hon fortsätter följa med även vid vuxen ålder.

Mina nuvarande jaktmarker ligger bara ett sten kast iväg från hemmet. Totala jaktarean är runt 600hektar. Vi har Dovvilt, Rå, Vildsvin, Älg och en massa annat vilt. Vi har även ett par vatten som skulle kunna bli fina fågelsjöar. Med andra ord så är det viltrika marker med mycket potential.


Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s