Tiden rinner iväg…

image

Det var jakt i söndags och självklart lite annat också. Jörgen Croona i vårat jaktlag fick skjuta en galt för sin Laika på stånd. Vi hade lite gris i rörelse och jag fick 3 ”brun” grisar på mig. Hann inte ens få upp bössan då dom passerade mig i ögonvrån. Det var lite synd, men det börjar bli lite mera gris i markerna på gott och ont. En hel del dov syntes till men ingen som hamnade ”bra” till? Jag fick avvika redan vid 11 hugget för att dra på scouternas julmarknad. Det var en trevlig dag med en hel del hund skall kring mitt pass.

image

Det finns gott om grisar på Skallbol också. Albin och jag var där och spanade i lördags natt, men det var helt becksvart ute. Nu måste vi få ihop spridaren och belysningen.  Det är nu ca 3v sedan Leif sköt galten där. Mer kyla och lite snö på det så kommer det bli bra. För nu är det bara blött och skitigt i skog och mark.

image

Det märks på bilen….. 😉

På torsdag är det dags för ett efterlängtat besök på Virå igen. Ska bli kul att få mosa på lite och testa lite nya bössor och sikten. DS’ n ska få följa med och visa upp sig. Nu kanske man kan få sig en riktig uppskattning av DS’ n potential….


Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s