16:e Augusti premiär delux.

image

Efter en del spanande och mycket snack kring Rådjur och jakt så ”fixade” vi en egen utbildnings lokal. Det är en gammal tvättstuga där ena väggen är ner plockad. Den ligger lägligt nog nere på vallen närmast Rådjurs ingången. Jag förberedde några mackor och fixade lite kvällen innan för att morgonen skulle flyta på. Jag väckte Alvida vid 05:30 och hon, ordagrant,  hoppade ur sängen och tog på sig kläderna. Väl nere i köket sa hon till mig att hon känner sig så spänd inför hela händelsen. En halv timme senare sitter vi nöjt i ”lokalen”.

image

En tok taggad 7åring häller upp lite varm choklad i väntan på bocken. Denna morgon fick vi inte se bocken trots att vi hörde honom skälla i skogen. Vi testade att klämma lite på lockpipian,  en Buttolo, men det hjälpte inte.  Kan ha varit att killen som klämde på den inte hade kläm på det är med att locka. Bocken går fortfarande kvar hos oss och vi väntar på rätt tillfälle för nästa jakt. Vore toppen roligt om vi lyckades fälla den när Alvida också är med.

image

Kvällen rundades av med lite grävling jakt. Alvida orkade inte hänga med, men Leif, Micke och jag drog ut en sväng. Ingen grävling denna gång…


Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s