Ytterligare en trevlig grävling kväll.

image

Bestämde mig för att hoppa tv tittandet denna kväll och drog ut på lite grävling äventyr. Som tidigare nämnt så har vi sett massor av spillning i skogen. Micke ställde upp, som vanligt med sina hundar. Måste bara tillägga att innan Micke kom till Ramningstorp så hörde jag ett riktigt ångestläte straxt utanför bilen. Vi hittade aldrig något offert, men något fick sätta livet till under loggolvet.

image

Tre minuter efter släppet började skallen eka i skogen. Dessvärre kom den grävlingen undan. Den gick ner i det nya grytet. Men vi fick nytt upptag några hundra meter bort. Denna lyckades inte undkomma hundarna.

image

Tror min hund fick sig ett nyp i rumpan.  Han kom ylandes och la sig ner och rullade. Först trodde jag att han hade skadat sig, men insåg snart att det bara var hans stolthet som blivit skadad. Han var snart på igen och fick sin revansch till sist.

image

Mickes hund, Fidde, gjorde ett kanon jobb som vanligt. Suget efter en ”riktig” jakthund är enormt nu. Måste smöra upp frugan lite nu så hon går med på en tillökning i form av en Wachtelhund!


Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s