Vildsvins kebab!

image

Igår blev det första försöket till vildsvins kebab. Tog upp en ”grisstek” igår, tror att det var en picknickbog. Lät den tina någon timme innan jag gav mig på den med kniven. Det var förvånansvärt lätt att skiva den i halvfruset stadie. Jag stekte skivorna/skavet tillsammans med Grillkrydda och rapsolja.

image

Till det körde vi Pitabröd, Isbergssallad, Rödlök, Gurka, Tomat och vitlöks dressingen/sås.

image

Många gånger bättre än tacos om jag själv får välja. Kommer helt klart att göra detta flera gånger.

Grymt gott!

Annonser

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s