En kråka i frysen…

image

Efter sjukhus vistelsen och allt stök kändes det behövligt med lite egen tid. Så idag vart det nostalgi på hög nivå. Lite kråkfågel jakt från Solberga ladugården. Här har man spenderat åtskilliga timmar med Leif och Albin. Fåglarna har haft det lugnt nu ett tag, så dem var inte så skygga. Anders skulle åka iväg med traktorn och jag smög upp på skullen. Han kastade ut en spade kross nedför ladan och åkte. Det tog ca 5min efter att han åkt innan första skatan började cirkulera.

image

Jag slängde på mig min mask och började spana efter ett bra ställe/glugg. Nu kanske många fnissar och tänker: ”Mask!!”. Men jag upplever att masken ger mig mer skydd när jag uppenbarar u gluggarna.

image

Första glugg blev bra utsikt över ”spejar” trädet. När jag kom med bilen satt det nämligen en kråka i det trädet och kraxade högt. Vet inte om det syns så bra, men det sitter en skata i trädkronan fast på motsatt sida. Efter en stund började kråkorna cirkulera. En satte sig högt i en björk utom skotthåll, medans den andra dök på krossen som Anders kastat ut. Och det skulle den inte gjort!

image

Så nu har jag en kråka i frysen. Oh nej, den ska inte tillagas utan användas vid nästa jakt tillfälle tillsammans med Uvbulvanen.


Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s