Oj, ett inlägg…

image

I dag ligger vi på sjukhuset pga en halsmandels förminskning på Nils. Han har tagit det hela bra och sover nu nästan helt ljudlöst. Fantastiskt skönt och jag tror att vardagen rullar på lite bättre nu för oss alla, men mest för grabben som förhoppningsvis kommer få vara frisk under en längre tid.

Fördelen med sjukhuset är att man får lite tid att slå ihjäl. Det fick bli Jaktmarker och fiskevatten och just denna innehöll ett jakt reportage där man jagade Bergsgetter med Kungsörn. Fascinerande fågel med imponerande storlek. Skulle vara kul att få se någon gång i verkligheten…

Liten summering av säsongen som varit. 2 stånghjortar och en kalv av Dovvilt. Väldigt bra för att vara mig. Nu hoppas jag på lite Rävlock och ev lite Bäverjakt under vården.

image

En bild på Lasses Bäver från förra säsongen. Vi hann inte ens passera bron över kanalen förens den dök upp och plaskade. Vi blev nog lika förvånade som Bävern, men Lasse var snabb och det gav utdelning. Om han sedan åt Bävern eller inte har inte framkommit än.

En och annan kråkfågeljakt tillsammans med barnen sKa väl hinnas med. Tror den jaktformen är en bra introduktion för de små.


Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s