Livsmedelsproducent i liten skala.

image

Jaha, imorgon är det dags att frysa in Dovkalven. Ska bli fint att få sätta tänderna i den. Undrar vad som krävs för att få sälja kött små skaligt? Läste något på Viltmat.nu att man får sälja mindre mängd kött av vilt utan att vara livsmedelsproducent rent juridiskt. Vore kul om man kunde sälja lite kött utan att behöva oroa sig för repressalier. Det kommer ju förfrågningar ganska ofta om just att få  köpa viltkött.

image

Har ju ett trettiotal höns också som i skrivande stund producerar ca 12-16ägg om dagen. Måste ju finnas något vettigt ”rätt” sätt att få sälja dem också. Måste forska lite i detta. Vore ju roligt att kunna ta ledigt från ordinarie arbete någon enstaka dag för att hålla på med lite ”gårdsförsäljning”.

Levande landsbygd?!?


Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s