Aktiv i Svenska Jägareförbundet.

image

Hmm, jag funderar på att engagera mig i Jägareförbundet. Frågan är ju bara vad jag skulle kunna bidra med. Jag har ju inte så värst mycket erfarenhet inom jakt eftersom det är ett eget utvecklat intresse. Sköt upp samma sommar som min sambo väntade vårat första barn. Idag är det sex år sedan och vi har ytterligare ett barn. Men nu känns det som att det finns lite mer tid till jakten, eller hur man nu ska benämna det. Jakten är ju bara en liten del i ”jakten”. Låter lite konstigt, men ni förstår vad jag menar!?

Hur som helst, jag kan känna att det borde finnas en plats för en sådan som mig. Vad jag menar med det är att alla har kanske inte föräldrar eller släktingar som jagar och har därför inte lika lätt att ta sig in i Dianas värld. Visst, man kan alltid köpa sig jakttillfällen. Men det är inte riktigt samma sak. Det är ju som sagt va mycket mer än bara jakt i ”jakten”. Jag saknar helt någon typ av fadder verksamhet för intresserade ”nybörjare”. Någon som kan lära en det som teorin inte kunde. Den praktiska biten och även ge den individen en chans att komma in i kåren och skapa sig ett kontakt nät. Nu har jag min hund att tacka för att jag fick vara med i Bärle jaktlag. Dessvärre presterar han inget nu för tiden, men jag har ett jaktlag att vara med i och jag lär mig ganska mycket genom dem. Alla har förmodligen inte samma tur.

Kanske det finns något liknande uppdrag som skulle passa mig där det handlar om rekryteringen och att faktiskt ordna en kanal där man ”släpper in” nyfikna i Dianas värld..

Frågan är bara hur det skulle gå till, men det får tiden utvisa…


Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s