Nisses introduktion i Dianas Värld.

image

Igår såg jag ett inlägg på Facebook där en jakt kamrat hade skrivit att det fanns duvor i luften. Snabbt som bara den erbjöd jag mig att hjälpa till. Eftersom jag hade en VAB dag kvar på grabbens penicillin kur så passade detta in ypperligt bra. Frågan  var ju bara om grabben skulle kunna hålla sig i gömslet och vara någorlunda lugn.

Just denna dag fyllde Alvida 6år och fick en massa paket. Och tur var väl det, annars hade hon blivit riktigt arg när brorsan får åka och jaga medans hon måste åka till skolan. Men, vi lämnade henne utan protester och drog ut mot ”Ko tunneln” där Micke och Lasse väntade. Micke visade vart dem byggt upp gömslet. När vi kom fram till gömslet öppnade Nisse med ”jag vill åka hem” frasen. Min första tanke var att detta kanske inte var någon bra idé. Men när han väl fick på sig hörselskydden och fick lite frukt och saft snurrade det på. När han ledsnade nästa gång blev det till att låna ut mobilen till grabben.

image

Jag gjorde några tappra försök på duvorna, men ingen föll. Mer övning och erfarenhet är nog vad som behövs för ett bättre resultat. Grabben brydde sig inte alls när det gällde smällarna. Han var mer bekymrad över tom hyllsorna som inte låg i ammo lådan! Det var inte så värst mycket duvor, men en fantastisk morgon och en trevlig introduktion för lill grabben. Tack igen Micke!

image

Detta är nog en av dem bättre VAB dagarna i mitt liv. Mer sådant……..


Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s